Enter at least 3 characters
Home page > Over Chiesi > Werken bij een Top Employer

Werken bij een Top Employer

WORD LID VAN ONS TEAM

Chiesi is een snel groeiende, internationale onderneming die gespecialiseerd is in geneesmiddelen voor astma, COPD, cystic fibrosis, neonatologie, transplantatie en zeldzame ziektes. Wij zijn actief in heel Europa en delen van Noord- en Zuid-Amerika en Azië.

Als dynamische en ambitieuze organisatie zijn we altijd op zoek naar getalenteerde mensen om ons team te komen versterken. Het team van Chiesi Nederland bestaat uit ruim zeventig hoog gekwalificeerde medewerkers in uiteenlopende functies (medisch, marketing, sales, finance, HR, etc.), die iedere dag weer alles geven voor onze klanten.
Bij Chiesi werk je in een ‘zeg wat je vindt’ bedrijfscultuur die diversiteit omarmt, ondernemerschap stimuleert, authenticiteit als vanzelfsprekend ziet en mensen respecteert. En waar – tussen het harde werken door - ook hard wordt gelachen.

Vanaf 2019 zijn wij een Top Employer. Het Top Employers Institute is de wereldwijde autoriteit voor de erkenning van opvallend goed werkgeverschap. Organisaties die worden gecertificeerd zetten zich in voor de allerbeste werkomgeving voor werknemers door middel van hun vooruitstrevende 'people-first' HR-practices.

Kijk hier voor meer informatie over Top Employers Institute