Enter at least 3 characters
Home page > Over Chiesi > Onze mensen

Onze mensen

Mensen maken het verschil. Bij Chiesi is er veel aandacht en ruimte voor persoonlijke kwaliteit, diversiteit en onderlinge samenwerking. Hieronder leest u wat onze mensen zeggen over Chiesi.
business unit director special care

Chiesi is een innovatie-gedreven bedrijf dat fors durft te investeren in het zoeken naar oplossingen voor zeldzame aandoeningen. Elke dag weer haal ik veel energie en plezier uit de bijdrage die wij mogen leveren aan het verlichten van schrijnende ziekten als cystische fibrose en bijvoorbeeld aan het samen met professionals ontwikkelen van een katheter om de toediening van medicatie aan pasgeborenen te vereenvoudigen. Ook werken we aan diensten die thuisbehandeling mede mogelijk maken. Dergelijke initiatieven komen uitsluitend tot stand in een omgeving waar ruimte is voor creativiteit en ondernemerschap. Chiesi weet dit te creëren en waardeert initiatief ruimschoots.

rayonmanager

Sinds 2016 ben ik rayonmanager bij Chiesi: ik bespreek met huisartsen en ziekenhuizen hoe onze producten kunnen bijdragen aan de patiëntenzorg. Iedere dag is weer anders: op mooie dagen voelt het soms een beetje als vakantie om door mijn gebied te rijden, dat van Rotterdam tot Cadzand loopt. Zeker als ik op de fiets ben, wat binnen Rotterdam vaak ook het meest efficiënt is. In een familiebedrijf als Chiesi zijn de lijntjes kort, de sfeer is erg goed en het is mogelijk om snel mee te ontwikkelen.

rayonmanager

In de jaren dat ik als rayonmanager Limburg bij Chiesi werk, is er veel gebeurd. De markt is veranderd, Chiesi gegroeid, het aantal medewerkers verdubbeld, ons kantoor verhuisd van Rijswijk naar Schiphol en ons productportfolio vergroot. De charme van dit Italiaanse bedrijf is echter nooit verloren gegaan en daarom voel je je al snel thuis. Bij Chiesi kun je zeggen wat je denkt en wat je vindt en vaak wordt er dan ook nog iets mee gedaan, hoe gaaf is dat?!

medical manager primary care

De medische afdeling van Chiesi houdt zich bezig met alle mogelijke inhoudelijke vragen rondom onze geneesmiddelen. Als medical manager beantwoord ik een hoop vragen van artsen en van patiënten. Voor een veilig en verantwoord medicijngebruik is het verder van belang wetenschappelijke studies uit te voeren. Chiesi is niet beursgenoteerd, maar wordt geleid door een familie die bijzonder geïnteresseerd is in wetenschap. Een groot gedeelte van onze omzet wordt dus weer geïnvesteerd in innovatie, ook als dat niet op de korte termijn rendeert. Het is bijzonder om voor zo’n farmaceutisch bedrijf te werken.

multi channel specialist

Binnen Chiesi ben ik verantwoordelijk voor de technische innovaties in marketing. We gaan steeds persoonlijker communiceren met onze doelgroepen, op een manier die past bij de wensen van de ontvanger. Denk bijvoorbeeld aan: persoonlijke mediakeuzen, boodschappen en timing. Nieuwe methodes en technologieën adopteren we binnen Chiesi relatief snel. Ondanks onze sterke wereldwijde groei blijven we toch flexibel. Voor mij is dat een van de belangrijkste punten, waarom ik zoveel voldoening haal uit het werken bij Chiesi.