Enter at least 3 characters
Home page > Over Chiesi > Onze mensen

Onze mensen

Mensen maken het verschil. Bij Chiesi is er veel aandacht en ruimte voor persoonlijke kwaliteit, diversiteit en onderlinge samenwerking.

Hieronder leest u wat onze mensen zeggen over Chiesi.
Barbara de Groot
Head rare diseases Benelux

Chiesi is een innovatie-gedreven bedrijf dat fors durft te investeren in het zoeken naar oplossingen voor zeldzame aandoeningen. Elke dag weer haal ik veel energie en plezier uit de bijdrage die wij mogen leveren aan het verlichten van schrijnende ziekten als cystische fibrose en bijvoorbeeld aan het samen met professionals ontwikkelen van een katheter om de toediening van medicatie aan pasgeborenen te vereenvoudigen. Ook werken we aan diensten die thuisbehandeling mede mogelijk maken. Dergelijke initiatieven komen uitsluitend tot stand in een omgeving waar ruimte is voor creativiteit en ondernemerschap. Chiesi weet dit te creëren en waardeert initiatief ruimschoots.

Merijn Doop
Medical manager primary care

De medische afdeling van Chiesi houdt zich bezig met alle mogelijke inhoudelijke vragen rondom onze geneesmiddelen. Als medical manager beantwoord ik een hoop vragen van artsen en van patiënten. Voor een veilig en verantwoord medicijngebruik is het verder van belang wetenschappelijke studies uit te voeren. Chiesi is niet beursgenoteerd, maar wordt geleid door een familie die bijzonder geïnteresseerd is in wetenschap. Een groot gedeelte van onze omzet wordt dus weer geïnvesteerd in innovatie, ook als dat niet op de korte termijn rendeert. Het is bijzonder om voor zo’n farmaceutisch bedrijf te werken.