Enter at least 3 characters
Home page > Chiesi D&I beleid

Chiesi D&I beleid

Diversity&Inclusion

 

Bij Chiesi maakt Diversity & Inclusion (D&I) deel uit van onze cultuur: als Benefit-bedrijf en gecertificeerd B Corp streven we ernaar om een inclusieve en open benadering in onze dagelijkse handelingen verder te versterken, om het welzijn van onze mensen, openheid naar anderen en een gevoel van welkom te garanderen en zo de individuele en teamprestaties te verbeteren.

 

Etniciteit, seksuele geaardheid, geslachtsidentiteit, sociaaleconomische status, leeftijd, fysieke capaciteiten, religie, politieke opvattingen, levensstijl en andere onzichtbare diversiteiten vertegenwoordigen het geheel van persoonlijke kenmerken die elk individu uniek maken. Bij Chiesi willen we waarde geven aan al deze verschillen, zodat iedereen het beste van zichzelf kan laten zien.

 

Met dit in gedachten versterkt Chiesi haar betrokkenheid bij deze benadering door middel van het Global D&I Policy, een document dat is aangenomen door de hele Groep en dat tot doel heeft de waarden en gedragingen uit te leggen die het bedrijf promoot en aanneemt om een inclusieve omgeving te creëren. Het beleid moedigt een cultuur aan die gebaseerd is op acceptatie en inclusiviteit, respect voor alle verschillen, het creëren van ontwikkelingskansen voor al onze mensen op basis van hun verdiensten en talenten én het bevorderen van inclusief leiderschap.

 

Omdat we allemaal verschillend zijn, we allemaal Chiesi zijn.