Enter at least 3 characters
Home page > > Chiesi opnieuw...

Chiesi opnieuw erkend als Top Employer

Date: 26/01/2021

Chiesi opnieuw erkend als Top Employer


Chiesi is voor de derde keer op rij gecertificeerd als Top Employer. David Plink, CEO van het Top Employers Institute: “Ondanks het uitdagende jaar door de coronacrisis heeft Chiesi opnieuw laten zien dat zij ook onder deze omstandigheden hun medewerkers op de eerste plaats zetten.” De certificering als Top Employer laat de toewijding zien aan een betere arbeidswereld door middel van een meer persoonlijk HR-beleid en acties in de praktijk.

Top Employers zijn werkgevers van het hoogste niveau, die hard gewerkt hebben om hun HR-strategieën te implementeren en continu te verbeteren. General manager Ralph Blom: ‘Niet onze producten of processen maar onze mensen maken uiteindelijk het verschil. Daarom streven we iedere dag naar een beter werkklimaat voor het hele team. Dat dat leidt tot de certificering van Top Employer, zie ik als een grote blijk van waardering voor onze HR-collega’s. Zij zetten zich iedere dag met hart en ziel in voor iedereen binnen Chiesi. Dat is nu weer bewezen door deze certificering ”, aldus een trotse general manager.

 

Over Top Employers Institute

Het doel van Top Employers Institute is het versterken van de impact van goed HR-beleid. Zij helpen een dergelijk beleid te versnellen om de werkomgeving te verbeteren. Top Employers Institute werd 30 jaar geleden opgericht en certificeerde inmiddels meer dan 1600 organisaties in 120 landen / regio’s. Top Employers Institute geeft alle deelnemers een uitgebreide feedbackpresentatie met een benchmarkrapport. Daarmee kunnen bedrijven hun beleid verder verbeteren, zodat ze het jaar erna de voortgang kunnen zien.

 

Over Chiesi

Als internationaal Italiaans familiebedrijf - met 29 vestigingen wereldwijd - is Chiesi meer dan 85 jaar actief binnen de farmaceutische sector. Chiesi ontwikkelt medicatie voor meerdere therapeutische gebieden:  chronische longaandoeningen (astma, COPD en CF), transplantaties, ademhalingsproblematiek bij prematuren en verschillende zeldzame ziekten. Sinds 2019 is Chiesi gecertificeerd als B Corporation, het internationale label voor duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap.

 

Chiesi Nederland is een onderdeel van Chiesi Group. Chiesi is ook Top Employer Europe. Naast Chiesi Group zijn ook de vestigingen in Frankrijk, Duitsland, Polen, Spanje, UK, Turkije, de Verenigde Staten, Rusland en Brazilië Top Employer gecertificeerd.