Enter at least 3 characters
Home page > > Chiesi opnieuw ‘a...

Chiesi opnieuw ‘a Great Place to Work’

Date: 29/10/2020

Chiesi opnieuw ‘a Great Place to Work’

“De werknemerservaring blijft een topprioriteit voor ons”

Chiesi Nederland kondigt met trots aan voor het tweede jaar op rij gecertificeerd te zijn als Great Place to Work® na een grondige analyse uitgevoerd door de internationale organisatie Great Place to Work. De certificering is gebaseerd op directe feedback van de werknemers.

"Wij zijn ontzettend blij en trots dat we dit jaar weer Great Place to Work-gecertificeerd zijn", zegt HR-directeur María Ibañez Grandes. "We begrijpen dat onze medewerkers gedijen als ze zich gewaardeerd, gehoord en gelukkig voelen op het werk. Helemaal in deze tijd waarin werknemers veel vanuit huis werken en werkgeluk en collegialiteit een andere dimensie heeft gekregen”, aldus de trotse HR-directeur van Chiesi Nederland.

De internationale organisatie Great Place To Work meet al 35 jaar - in 60 landen - vertrouwen binnen organisaties. Dat doen zij door onderzoek te doen naar vijf waarden: geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap. Op basis van de resultaten van het medewerkersonderzoek wordt gekeken of een organisatie voldoet aan de criteria voor goed werkgeverschap. Organisaties die de vereiste score behalen mogen de titel Great Place To Work Certified een jaar lang dragen.

René Brouwers, directeur van Great Place To Work Nederland: "Organisaties die een cultuur van vertrouwen, trots en plezier hebben, presteren beter. Hier als organisatie in uitblinken is een prestatie om trots op te zijn.” Chiesi is vastbesloten om een positieve werknemerservaring te blijven bieden en wil ervoor zorgen dat werknemers betrokken en gelukkig zijn op het werk. Dit wordt bereikt door een aantal initiatieven voor werknemersbetrokkenheid, waaronder een focus op het nog meer bevorderen van een cultuur waarin je jezelf kan zijn en je ideeën en opmerkingen uit kan spreken.

María Ibañez Grandes: “De werknemerservaring blijft een topprioriteit voor ons”. Great Place To Work geeft op basis het onderzoek verbeterpunten voor een nog betere organisatiecultuur en begeleidt de opvolging.

 

Over Chiesi

Als internationaal Italiaans familiebedrijf - met 29 vestigingen wereldwijd - is Chiesi al meer dan 85 jaar actief binnen de farmaceutische sector. Chiesi ontwikkelt medicatie voor specifieke chronische longaandoeningen (astma, COPD en CF), transplantaties, neonatologie en zeldzame ziekten. Sinds 2019 is Chiesi Group gecertificeerd als B Corporation, het internationale label voor duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap.